Festlige rammer

Hold din fest i Birkegårdens skønne rammer

Fester med op til 70 personer afholdes i Café Klokkeblomsts flotte festlokale. Vi har færdige menuer, men du er også velkommen til selv at komme med forslag til menuen.

Ved fester er entréprisen inkluderet i menuprisen.

Fester kan afholdes det meste af året! Ring på 58 26 00 42 / tast 1 eller send en mail på cafe@birkegaarden.dk 


Priser
Alle priser er inkl. moms, betjening og entré. 


Bestilling
Ved bestilling modtager køber en ordrebekræftelse pr. email eller pr. brev med antal, dato og bestilling. Der indbetales et depositum på 5.000 kr. senest 4 uger før afholdelse af festen. 


Afbestilling
Ved afbestilling af hele selskabet, efter aftalen er indgået, faktureres der ud fra nedenstående procentsats og ud fra antal bestilte couverter.

Inden en måned = Uden beregning

Fra en måned til 9 dage før =  Depositumet på 5.000 kr.

Fra 8-4 dage før = 50%

Fra 3 dage til på dagen = 100% 


Endeligt antal og ændring af antal
Det endelige antal gæster skal meddeles min. 8 dage før.

Ændres antallet negativt inden for 3 dage før, betales der fuld couvertpris. 


Betaling
Alle priser er netto kontant på afholdelses-datoen. 

Depositum på 5.000 kr. indbetales senest 1 måned før afholdelse af festen.

Festlige forslag


Vælg én af hver forret, hovedret, dessert, kaffe og natmad.

Velkomstdrink
1 glas Asti Spumante eller 1 glas hvidvin med hyldeblomst.

Forret
Tunmousse anrettet på grønne marinerede salater og krabbecut.
Tarteletter med høns i asparges.
Tårn af varmrøgt laks, anrettet på salat med kæmperejer og avocadocreme.
Lakserulle med spinat pyntet med rejer & dilddressing.

Hovedret
Svinekam stegt som vildt eller svinekam med svær med tilbehør efter aftale.
Gammeldags oksesteg med glaseret perleløg, gulerødder, blomkål, surt og sødt samt hvide kartofler og oksestegssauce.
Kalvesteg, stegt som vildt, med bønner, bacon og løg, waldorfsalat, sødt og surt samt små smørstegte kartofler og vildtsauce.
Helstegt oksefilet med lille fedtkant, hertil serveres grønt efter årstiden, flødekartofler med rodfrugter og rødvinssauce.

Dessert
Frugttærte efter havens årstider med hjemmerørt is.
Hjemmelavet islagkage.
Nøddekurve med 3 slags is pyntet med flødeskum og frugt.
Chokoladekage med frugtsalat og hjemmelavet is.

Kaffe
Kaffe/te med belgisk chokolade, 3 stk.
Kaffe/te med hjemmebagt kransekagekonfekt.

Natmad
Pølsebord med rullepølse, leverpostej med salt kød, spegepølse og rugbrød.
Biksemad med spejlæg.
Aspargessuppe med flute.
Røde pølser med brød.

Pris pr. couvert kr. 499

Minimum 30 personer / Børn under 12 år ½ pris / Børn under 2 år gratis

Brød, smør og isvand er inkl. i prisen


Vælg én af hver forret, hovedret, dessert, kaffe og natmad.

Velkomstdrik:
1 glas Asti Spumante eller 1 glas hvidvin med hyldeblomst.

Buffet 1:
Tarteletter med høns i asparges.
Tunmusse anrettet på spæde salater med krabbecut.
Helstegt kamfilet med krydderurter.
Oksetyndstegsfilet.
Bådkartofler.
Flødekartofler.
2 slags salat efter sæson og udbud.
Hjemmelavet islagkage.

Kaffe:
Kaffe/te med belgisk chokolade, 3 stk.
Kaffe/te med hjemmelavet kransekagekonfekt.

Natmad:
Pølsebord med rullepølse, leverpostej med salt kød, spegepølse og rugbrød.
Biksemad med spejlæg.
Varm tomattoast med skinke.
Hjemmelavet hønsesalat med croisant til fyld selv.

Pris pr. couvert kr. 450,-

Minimum 30 personer / Børn under 12 år ½ pris / Børn under 2 år gratis


Vælg én af hver forret, hovedret, dessert, kaffe og natmad.

Velkomstdrik:
1 glas Asti Spumante eller 1 glas hvidvin med hyldeblomst.

Buffet 2:
Lakserulle med spinat og ostecrem, anrettet på salat pyntet med rejer.
Tynde skiver af røget dyrekølle med svampe røræg.
Oksetyndstegsfilet.
Helstegt svine mørbrad, med bacon.
Kyllingelår anrettet på fritteret af søde kartofler.
Små smørstegte kartofler.
Kartofeltærter med bacon.
2 slags salater efter sæson og udbud.
Hjemmelavet islagkage.
Frugttærter efter årstid.

Kaffe:
Kaffe/te med belgisk chokolade, 3 stk.
Kaffe/te med hjemmelavet kransekagekonfekt.

Natmad:
Pølsebord med rullepølse, leverpostej og salt kød, spegepølse samt rugbrød.
Biksemad med spejlæg.
Aspargessuppe med flute.
Hjemmelavet hønsesalat med croisant til fyld selv.

Pris pr. couvert kr. 520,-

Minimum 30 personer / Børn under 12 år ½ pris / Børn under 2 år gratis


Brunchbuffet:

2 slags pålæg
Skæreost
Brie
Leverpostej med bacon
Røræg med cocktailpølser og bacon
2 slags marmelade
Nutella
Græsk yoghurt med müesli og friske bær
Amerikanske pandekager med sirup
Blandet morgenbrød
Grovbrød og rugbrød
Wienerbrød
Frisk frugt
Kaffe/te/mælk/juice

Pris pr. couvert kr. 210,-

Brunch serveres i tidsrummet fra kl. 10-13.

Minimum 30 personer / Børn under 12 år ½ pris / Børn under 2 år gratis.


Hvidvin:

1/1 flaske Huset vin kr. 180.-

Rødvin:
1/1 flaske Huset vin kr. 180.-

Dessertvin:
1/1 flaske El Calie Mascato, Italien kr. 275,-
1/1 flaske portvin – rød eller hvid kr. 275,-
Portvin – rød eller hvid, 5 cl. kr. 30,-

Andet:
Øl kr. 30,-
Vand kr. 25,-

Avec:
Cognac eller likør, pr. genstand kr. 35,-


Festmenu 2018
- til print:

Generelle betingelser: