Grupper

Grupper / Busselskaber med forplejning

Birkegårdens Haver er det idelle udflugtsmål for både større og mindre grupper. I kan opleve 5 fantastiske haver lige fra Danmarks største japanske have til Danmarks smukkeste permakulturhave, og Café Klokkeblomst med plads til de fleste grupper/busselskaber.

Foredrag

Udvid besøget med et foredrag om Birkegårdens Haver og dens historie, pris 350 kr. 
Skal forudbestilles i Café Klokkeblomst

Bestilling af mad

Café Klokkeblomst, Birkegårdens hyggelige cafe, har plads til 70 personer inde, 50 personer i udestuen, og 50 pladser på den overdækkede, men åbne terasse.

Hør nærmere om mulighederne - ring til caféen på 58 26 00 42 / tast 1 eller send en forespørgsel på cafe@birkegaarden.dk.

Åbningstider for grupper

Birkegårdens Haver har åbent for grupper fra 16. april og efter aftale helt hen til den 18. oktober. Birkegårdens Haver tager imod grupper af alle størrelser, men for gruppebestilling i Café Klokkeblomst, har vi et minimum på 30 personer. Se åbningstider

Endeligt antal

Meddeles Café Klokkeblomst senest 8 dage inden den aftalte dato. 

 

Fakta

Menukort 2017  som pdf: 

Tilgængelighed

Café Klokkeblomst og resten af Birkegårdens Haver er 90% handicapvenlig. Læs mere om tilgængelighed

Tidsforbrug

Minimum 2 timer - sæt gerne mere tid af, der kan nemt - alt efter vejret - bruges meget mere tid. Det er et stort område, hvor der er meget at se og opleve. 

Åbningstider og entrépriser: 
Information

Betal med EAN-nr.: 
Læs her!

Grupper/Busselskaber uden forplejning

I er også velkommen til at besøge os – inden for vores normale åbningstider – uden at bestille mad i caféen. Vi har to store picnicområder med grill (kan ikke reserveres), hvor der også er mulighed for at sidde under tag! Læs mere på picnicområder

Ønsker I ikke at bestille mad i caféen, behøver I ikke at melde jeres ankomst – men vi vil selvfølgelig gerne vide det.